Alapüzemeltetés

Gépjárműpark üzemeltetés

Hogy Ügyfeleinknek csak a saját feladataikra koncentrálhassanak

Az autó ügyintézés terhét levesszük a hátáról.

SimpleInvest Kft. a flottamenedzsment keretében minden munkát átvállal a gépkocsik beszerzésén, teljes körű üzemeltetésén és fenntartásán át, egészen az értékesítésig. Maga a flottakezelés komoly hátteret igényel a gépjárműpark üzemeltetése, életciklusának követése terén is. Hozzáértő munkatársak, saját szerviz és megfelelően átgondolt nyilvántartások segítségével követhetővé és tervezhetővé válik a autóflotta fenntartásának költsége. A SimpleInvest Kft. lehetőséget biztosít Ügyfelei számára, hogy céges autóparkjukat illetően csak egy szolgáltatóval álljanak kapcsolatban, és hogy a releváns információk továbbítása után, munkatársaink támogatói és szolgáltatói szerepüket a lehető legmagasabb színvonalon tudják ellátni.

Szervizelés

A Simpleinvest Kft. elvégzi a flotta gépjárműveinek megfelelő karbantartását, javítását. Vállalja, hogy nyomon követi a gépjármű gyártója által előírt időbeni, illetve kilométer alapján történő kötelező karbantartási munkákat. (Kötelező szervizek, fékrendszer karbantartás, vezérlés csere, futómű karbantartás, egyéb garancián túli javítások, autógumi biztosítása, szezonális cseréje)

Biztosítás

Az Ügyfél teljes autóflottájára kiválasztjuk a legkedvezőbb biztosítási ajánlatot kötelező felelősség biztosításra, CASCO-ra, illetve baleset és poggyászbiztosításra. A meglévő biztosítási állományt minden évben felülvizsgáljuk és évről-évre megkeressük a legkedvezőbb feltételekkel és árakkal rendelkező konstrukciót minden Ügyfélnek személyre szabottan. Díjaink a nagy mennyiség és jó kárhányad miatt jóval a piaci ár alatt maradnak folyamatosan.

Hozom - viszem szolgáltatás

Az idő pénz

A Simpleinvest Kft. a flottakezelés folyamán igyekszik Ügyfelei számára az anyagi javakon túl, időt is megtakarítani. Kérés esetén hozom - viszem szolgáltatásunknak köszönhetően, adott gépjárművek szervizelésénél Önnek nem kell jelen lennie, mert cégünk vállalja a szervízelendő autók elszállítását- visszaszállítást, az üzemképtelen gépjárművek autómentővel való beszállítását Pest megye egész területén belül 8- 17 óra között.

Csereautó szolgáltatás

A mobilitás megőrzése érdekében

Önnel is bizonyára előfordult már, hogy céges autója meghibásodott, esetleg baleset miatt üzemképtelenné vált. A SimpleInvest Kft. Ügyfeleinknek ilyen és ehhez hasonló esetekben csak az assistance számot kell tárcsázni és a csereautó szolgáltatást igénybe venni. Ami nem jelent mást, mint kategóriájának megfelelő cserautó biztosítása szervizelés, kárügyintézés és javítás időtartamára, akár a baleset vagy meghibásodás helyén történő azonnali átadással. A SimpleInvest Kft. céljai közt szerepel, hogy mint flottamenedzsment szolgáltatató, Ügyfelei teljes megelégedettségére törekedve, biztosítsa az állandó mobilitási lehetőségüket.

0-24 diszpécserszolgálat

0-24 órás elérhetőség

A SimpleInvest Kft. Ügyfelei számára ingyenesen biztosít egy folyamatosan elérhető 0-24 órás diszpécser szolgálatot a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is egyaránt. A flottamenedzsment szolgáltatásunk alkalmával, kiemelt figyelmet fordítunk állandó elérhetőségünkre, hogy esetleges gépjármű meghibásodások, balesetek illetve a flottakezeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdések alkalmával szolgálatára lehessünk. Hozzáértő kollégáink azonnali segítséget nyújtanak Ügyfeleink számára, szükség esetén haladéktalanul megkezdik a hibaelhárítást.

0-24 assistance szolgáltatás

Take care Assistance

A biztosítás nem más, mint bizonyos előre nem látható, véletlenszerű, életünkre negatívan ható események bekövetkezése alkalmával keletkező kár elleni védelem.

Az assistance fogalom jelentése: egyfajta biztosítási mód, a gépjárművének műszaki meghibásodásakor, baleset esetén adott professzionális segélynyújtás.

E két definíció együtteseként alkotta meg a SimpleInvest Kft. assistance szolgáltatását, ahol a flottamenedzsment keretein belül, a hét minden napján vállalja a balesetes vagy műszaki hibás gépjárművek mentését és szállítását az egész ország területén. Ezáltal igyekszünk biztosítani Ügyfeleink mobilizálhatóságát, igény esetén csereautó szolgáltatásunk is rendelkezésére áll, mellyel tovább kívánjuk növelni flottakezelésünk hatékonyságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Copyrights © 2016 SimpleInvest  - Oldaltérkép