Extra szolgáltatás

Használt gépkocsi értékesítés

A költséghatékonyság jegyében

Amortizáció, likviditási problémák vagy stratégiai irányelv váltása folyamán előfordulhat, hogy a céges autóflotta módosításon esik át. Ennek egy eleme lehet, a használt gépjárművek eladása, ahol elsődleges célként szerepel a céges autó minél magasabb áron való értékesítése. A magasan kvalifikált eladási árakon túl, második tényezőként szerepel az „idő vas foga”, ami sürgetőleg befolyásolja a folyamatot. És mindemellett nem szabad megfeledkezni az autóértékesítéssel együtt járó nehézségekről sem, mint például az érdeklődők permanens hívásáról, a gépjármű többszöri bemutatásáról, az alku folyamatáról, eladás esetén, az ügyintézés menetéről. Mindezen nehézségeket összefoglalva hivatott a SimpleInvest Kft. egy olyan flottakezelési modult kialakítani, ahol igény esetén Ügyfelünk gépjármű értékesítési szándékát érvényesítjük. A SimpleInvest Kft. a használt gépkocsikra vagy azonnal vételi ajánlatot tesz, vagy hálózatán keresztül a lehető legrövidebb időn belül és legjobb áron értékesíti azokat.

Bérautó szolgáltatás

SimpleRents

A SimpleInvest Kft. a teljesebb flottamenedzsment szolgáltatás érdekében, profilját a bérautó szolgáltatásával tovább bővítette. Ügyfelei számára esetileg, saját gépkocsi parkból, rövidtávra (1 nap, 1 hét, 1 hónap, fél év) bérbe ad gépkocsikat a kis kategóriától egészen a prémium kategóriás reprezentatív gépjárművekig a SimpleRents cégcsoport keretein belül.

Műholdas követőrendszer

Lekövethetőség, biztonság, kiszámolhatóság….

A SimpleInvest Kft. biztosít egy internet alapú flottakövető rendszert, amivel gyorsan és egyszerűen készíthet nyilvántartásokat, kimutatásokat a járműpark mozgásáról térképes ellenőrzési lehetőséggel. A rendszer használata jelentős költségmegtakarítást eredményez a céges flotta üzemeltetésében, az internet segítségével bárhonnan elérhető, biztonsági funkcióként az autóflotta teljes mértékig lekövethető. A szolgáltatás havidíjas szolgáltatásként vehető igénybe.

Üzemanyag kártya

Spóroljon többet!

Egy vállalkozás életében az egyik legnagyobb rezsiköltséget a céges autóflotta üzemeltetése, és azon belül is, az üzemanyag költségek jelentik. A SimpleInvest Kft. arra törekszik, hogy a flottamenedzsment során minél szigorúbban ellenőrizze a kiadásokat, indokolatlan költségeket takarítson meg Ügyfelei számára. Így cégünk különböző szolgáltatókkal áll kapcsolatban, amelyek egyszerű és teljes körű üzemanyag gazdálkodási megoldást kínálnak Ügyfeleinknek. ( euroSchell Card, MOL - Arany és Ezüst Kártya, AGIP Multicard Routex, DKV üzemanyagkártya). Legyen szó off-line vagy on-line rendszerről, hazai vagy erurópai tankolásról, pinkártyás,névre vagy rendszámra szóló üzemanyag kártyáról, partnereink csomagjaiban biztos, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet.

GAP biztosítás

Maximális védelem totálkár, lopáskár esetén

A GAP biztosítás a gépjárművek totálkár és lopáskár esetén fizet kártérítést a biztosított számára. A vételár biztosítás téríti a beszerzési ár és a kárkori érték közötti különbözetet, melyet a Casco biztosítás nem fedez. A GAP lease termék finanszírozott gépjármű esetén fedezetet nyújt a biztosító által számolt érték és a lízing tartozás különbségére.

wws

World Wide Service

A SimpleInvest Kft. nem titkolt célja, hogy kiterjedt flottamenedzsment szolgáltatási hálózatának köszönhetően a ma Magyarországon található flottakezelést nyújtó cégek top kategóriájában kívánja képviseltetni magát. A széleskörű szolgáltatási csomagunk és vállalati hitvallásunk – gyorsaság, rugalmasság, és költséghatékonyság- segítsége által Ügyfeleink legmagasabb megelégedettségét kivívni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Copyrights © 2016 SimpleInvest  - Oldaltérkép