Tanácsadás

Az információ hatalom.

A SimpleInvest Kft. az Ügyfél kérésére felméri az adott cég profilját, pénzügyi helyzetét, és a beszerezni kívánt gépjárművek használati célját. A kapott információkat az Ügyfél további kéréseivel kiegészíti, és a meglévő ismeretei, tapasztalatai alapján ajánlást tesz a szükséges autóflotta feltételek módosítására. Ezen feltételek közt szerepelhet a meglévő gépkocsiállomány gondosabb szervizelése, lecserélése, használt gépjárművek értékesítése, új céges autók vásárlása, vagy a flottamenedzsment moduljainak, struktúrájának változtatása. Mindezen területek optimalizálásában további segítséget biztosítunk Ügyfeleink számára.

Állapotfelmérés

Reális jövő

A SimpleInvest Kft. vállalja Ügyfelei meglévő autóflottájának állapotfelmérését. Az Ügyfél engedélyével beszerzi a gépjárművekre vonatkozó szervizmúltat, saját szervize segítségével átvizsgálja a céges autók műszaki állapotát. Ezek alapján ajánlást készít a szükséges szervizelésekről, javaslatot tesz az esetleges jármű cserékre. Mind a szervizelések mind pedig a céges autók cseréje esetén elmondható, hogy adott vállalatra nagy terhet ró az elszámolásbeli, adóügyi és adminisztrációs problémák kezelése. Ebben tudunk Ügyfeleink segítségére lenni, szolgáltatásunk igénybevételével objektív, a piaci áraknak megfelelő, precíz eljárásrenddel kezeljük a meglévő autóflottájukban szükséges módosítások elvégzését.

Gépkocsi beszerzés

Egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan.

A SimpleInvest Kft. flottamenedzsment szolgáltatási körét növelve, igény esetén vállalja a céges autók beszerzését is. A költséghatékonyságot szem előtt tartva, megversenyezteti a gépkocsi szállítókat, az adott gépjárművek beszerzési árával, fenntartási költségeivel és a járulékos szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az eredményről összehasonlítást készít, amit Ügyfelei rendelkezésére bocsát. Döntés estén, a gépjárművek beszerzését intézi, és a szükséges adminisztrációt (megrendelés, vámolás, honosítás, biztosításkötés, stb.) elvégzi. Külön kérés esetén, külföldön üzembe helyezett autók beszerzését is vállalja, euróban történő fizetési lehetőséget biztosít.

Finanszírozás

Hogy ne fizessen rá.

Erre a szolgáltatási modulunkra kiemelt figyelmet fordítunk, hisz gyakran az Ügyfelek számára nincs biztosítva minden a flottafinanszírozásban felelős döntéshozatalhoz szükséges információ. Elengedhetetlennek tartjuk az adott konstrukciók minél mélyebben való feltárását. Például, hogy egyedi vagy céges gépjármű finanszírozásról szükséges tárgyalni? Hogy operatív- vagy pénzügyi lízinget, hitelt esetleg viszbért ajánlatos választani? Hogy a finanszírozás alapjául forint vagy más deviza szolgáljon? A futamidő hossza? Önrész mértéke? Használt vagy új személygépkocsi vásárlásának lehetősége? ÁFA visszaigénylés? Számos további hasznos és releváns információ található a flottafinanszírozás végzésekor, amik pontos, precíz megértést, döntést és kivitelezést igényelnek.

Biztosítás

A széleskörű gondoskodás.

A SimpleInvest Kft. Ügyfelei teljes gépjárműflottájára vonatkozóan, a lehetséges károk (törés, lopás, poggyász, baleset) figyelembevételével, megversenyezteti a ma Magyarországon lévő biztosítókat. A kapott ajánlatokból kiválasztja a flottamenedzsment számára legkedvezőbb feltételeket, kötelező felelősség biztosításra, CASCO-ra, illetve baleset és poggyászbiztosításra. A meglévő biztosítási állományt minden évben felülvizsgálja. Baleset vagy káresemény alkalmával a biztosítóval történő elszámolást, és az autójavítását átvállalja. Assistance szolgáltatásunknak köszönhetően baleset vagy gépjármű meghibásodása esetén non-stop, 0-24 órában elérhetőek vagyunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Copyrights © 2016 SimpleInvest  - Oldaltérkép